Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Almanya'nın en büyük franchise fuarında Türk firmalarına büyük ilgi
Gastronomi sektörünün önemli isimleri İstanbul’da buluştu
Dondurulmuş ürün pazarı 5 milyar TL’ye ulaştı
Sürdürülebilir Gıda Zirvesi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek
Ula sarımsağında imece usulü üretim modeli
United Barcode Systems’in başarılarla dolu serüveni
Eksun Gıda’nın cirosu 7 milyar TL’ye yaklaştı
EvoLog, Tırsan’dan aldığı 750 treyler ile filosunu büyütüyor
Tuğçe Aksoy, Magnum’da global marka direktörlüğüne atandı
Şimdi de börek skandalı... Kıymanın içinden sakatat çıktı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: haydar özpınar
Etiketler: haydar özpınar
Ekmeklik buğdayda glütenden farklı yeni bir alerjen belirlendi
Yayın:
05-11-2020
Kategori:
Bakliyat & Unlu Mamuller
Etiketler:
alerjen proteinler
ekmek
glüten
haydar özpınar
istanbul
Altınbaş Üniversitesi ile Almanya Potsdam Üniversitesi, 'Ekmekte Alerjen Proteinler'i araştırıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı